Over ons

Wij zijn Kim van Santvoort en Sabine Bindels en samen hebben wij het bedrijf Flits Fotografie opgezet. Flits Fotografie is een bedrijf wat zich richt op interieur fotografie. Een van de belangrijkste dingen bij de verkoop van een huis. 


Opleiding

Wij hebben allebei een opleiding gevolgd tot vormgeving product & presentatie - allround stylist. Nu volgen we de opleiding Commerciële Economie. Naast onze opleiding zijn we ook al heel wat jaren bezig met fotografie. 

Wat doen wij

Wil jij je huis verkopen? Dan komen wij bij u langs en maken we mooie foto's, zodat uw huis snel verkocht wordt. Omdat we allebei stylist zijn hebben we veel oog voor detail en zien we snel hoe de perfecte foto gemaakt moet worden.

Sabine Bindels - Op locatie maak ik de foto's, zorg ik ervoor dat alles met een mooie compositie en belichting op beeld staat. Ik zorg voor de nabewerking van de foto's.

Kim van Santvoort - Op locatie zorg ik voor de styling, zodat de foto's op een professionele manier kunnen worden gemaakt en dat de social media up to date blijft.